Ο Συλλογος

Συλλογος Γ & Κ 7ου Δημοτικου Σχολειου Παλαιου Φαληρου

Λίγα Λόγια

O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου ξεκίνησε πρωτοπόρα το 2000. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκλέγεται κάθε 2 έτη μέσω εκλογικής διαδικασίας στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όλα τα εγγεγραμμένα και ταμειακά ενήμερα μέλη.

Καταστατικό Συλλόγου

Στόχοι Συλλόγου

Βελτίωση της συνεργασίας με την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου με δράσεις που ενισχύουν την ανάπτυξη συμμετοχικών και συνεργατικών πρακτικών ώστε να διευκολύνεται η εκπαιδευτική διαδικασία.

Το σχολείο μας να αποτελεί, εκτος απο χώρο εκπαίδευσης, χώρο παιδείας, πολιτισμού και αθλητισμού. Είμαστε βέβαιοι ότι, με τη συμμετοχή και στήριξη των Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, ο στόχος αυτός μπορεί να επιτευχθεί και για το λόγο αυτό σας καλούμε όλους να υποστηρίξετε τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες του Συλλόγου μας, ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε ένα σύγχρονο σχολείο στα παιδιά μας.

Διευρύνουμε τους ορίζοντες των παιδιών μας αναπτύσσοντας δραστηριότητες με σκοπό την κοινωνική, καλλιτεχνική και περιβαλλοντική αφύπνισή τους.

Καταπολέμηση διακρίσεων και αντικοινωνικών συμπεριφορών μεταξύ των µελών της µαθητικής κοινότητας. Συνδράμουμε το Σχολείο στην καταπολέμηση τυχόν διακρίσεων και αντικοινωνικών συμπεριφορών και προωθούμε πνεύμα ισότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών της μαθητικής κοινότητας.

Βελτίωση των συνθηκών παραμονής των παιδιών μας. Συμβάλλουμε στη βελτίωση των συνθηκών παραμονής των παιδιών μας στο σχολείο και παρεμβαίνουμε με υπομνήματα στους αρμόδιους φορείς για την ενημέρωσή τους απαιτώντας άμεσες λύσεις των προβλημάτων και χρησιμοποιούμε καθε μέσο δημοσιότητας.

Μηνυμα Προεδρου Δ.Σ Συλλογου Γ & Κ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας θα είναι ενεργά δίπλα στους γονείς και στους μικρούς μας μαθητές, ώστε να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

Σας καλούμε όλους να υποστηρίξετε τις δράσεις του Συλλόγου μας, ώστε όλοι μαζί να φτιάξουμε ένα καλύτερο σχολείο για τα παιδιά μας. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε η κάθε συμμετοχή να αξιοποιηθεί και η κάθε προσπάθεια να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.