Θεατρικη Παρασταση “Αισωπου...Φιλοι” στο Σχολειο μας (Εισοδος Δωρεαν)

Το ταξίδι στον πολιτισμό και την παιδεία που έχει ξεκινήσει ο Σύλλογος Γονέων, μας οδηγεί αυτή τη φορά στην ξεκαρδιστική Θεατρική Παράσταση “Αισώπου…Φίλοι” το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 (@17:00) στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Σχολείου μας.

Μια ακόμη αποκλειστική προσφορά του Συλλόγου για τα παιδιά μας.

Είσοδος Ελεύθερη!

Λίγα Λόγια

Φίλοι αγαπημένοι, καρδιακοί, ανταγωνιστικοί, ωφελιμιστές… και φιλίες από τον κόσμο της φύσης και των ζώων, με μια σύγχρονη ματιά στους μύθους του Αισώπου, με ζωντανή μουσική, δράση, θεατρικά παιχνίδια και ξεκαρδιστικά παθήματα!

Οι ήρωες του Αισώπου ξαναζωντανεύουν, για να μας διηγηθούν τις ιστορίες τους. Η παράσταση Αισώπου…φίλοι ξεδιπλώνει με απρόσμενο τρόπο γνωστούς, αγαπημένους μύθους.

• Οι δύο φίλοι και η αρκούδα
  • Ψεύτης βοσκός
  • Η αλεπού και τα σταφύλια
  • Το λιοντάρι και το ποντίκι

Μύθοι επίκαιροι, που έχουν τη δύναμη να διαμορφώνουν πολίτες μίας σύγχρονης κοινωνίας.

Είναι η επιτυχημένη θεατρική παράσταση από την ομάδα Μικρός Νότος, στηριγμένη σε μία ιδέα του Τάσου Ράτζου και της Χρύσας Διαμαντοπούλου, σε σκηνοθεσία του Τάσου Ράτζου και μουσική επιμέλεια του Πέτρου Δαμουλή.

Τα παιδιά, μέσα από τη λαϊκή παράδοση, θα απολαύσουν ένα σύγχρονο ταξίδι σε μύθους παμπάλαιους, θα διασκεδάσουν με τα παθήματα των ζώων και τις αναποδιές στις σχέσεις τους, θα αναγνωρίσουν αλήθειες στον κόσμο των ανθρώπων αλλά και στη δική τους καθημερινότητα και θα ανακαλύψουν έναν κόσμο ακέραιο, καθαρό, δίκαιο, που τείνει να ξεχαστεί.

Οι μεγάλοι απλά θα το καταχαρούν!